Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Mutinga

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Mutinga Gel

Sekiranya anda ingin mendapatkan gel Flekosteel di Mutinga untuk sakit sendi dan belakang, anda mesti memesannya di laman web rasmi dengan diskaun 50% 500000 ₨Dalam aplikasi tersebut, berikan nombor telefon dan nama anda pada borang pesanan. Pengurus akan menghubungi anda dan memberi anda nasihat penuh mengenai pesanan dan penghantaran serta menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran adalah wang tunai semasa penghantaran pada bungkusan dan pemeriksaan.

Hanya sekarang anda akan mendapat diskaun -50%.

Cara membeli di Mutinga Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Mutinga Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dengan maklumat hubungan anda, tunggu perunding pengurusan memanggil dan bersetuju dengan butirannya. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar bungkusan setelah menerimanya di tangan anda di pejabat pos atau setelah menerimanya di kurir.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang dari di Mutinga dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi borang secepat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantarnya, dan membayar barang melalui pos pada keesokan harinya setelah penerimaan. Kos penghantaran pakej yang tepat bergantung pada jarak dari kota. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke kota Mutinga.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.