Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Mulia

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Pesan Flekosteel di Mulia Gel

Untuk mendapatkan gel Flekosteel di Mulia untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi untuk mendapatkan tawaran istimewa 500000 ₨. Dalam permohonan dalam borang pesanan, anda mesti memasukkan nombor telefon dan nama anda. Pengurus akan memanggil anda untuk membersihkan pesanan, mengatur penghantaran ke alamat anda dan membersihkan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran adalah wang tunai semasa penghantaran pada bungkusan dan pemeriksaan.

Hanya sekarang anda boleh memesan diskaun -50%.

Cara membeli di Mulia Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Mulia Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel pada harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, isi borang pesanan ringkas di laman web dengan maklumat hubungan anda. Pengurus kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan anda. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan melalui pos dibuat setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Mulia dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan maklumat peribadi anda seakurat mungkin dalam borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerimanya melalui kurir di rumah anda (pembayaran setelah penerimaan bungkusan). Kos penghantaran melalui pos atau kurier mungkin berbeza-beza bergantung pada bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Mulia.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.