Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Mindiptana

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Mindiptana Gel

Untuk dapat memesan Flekosteel di Mindiptana untuk sakit sendi dan belakang, ia mesti dipesan di laman web rasmi dengan potongan harga 500000 ₨. Dalam permohonan dalam borang pesanan, anda mesti memasukkan nombor telefon dan nama anda. Pengurus akan menghubungi anda dan memberi anda nasihat penuh mengenai pesanan dan penghantaran serta menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh mengambil bungkusan di pejabat pos atau membawanya ke rumah anda dengan kurir. Pembayaran selepas penghantaran dan pemeriksaan.

Hanya sekarang anda boleh memesan dengan diskaun 50%.

Cara membeli di Mindiptana Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Mindiptana Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Tunggu pengurus memanggil. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran hanya akan dibuat setelah penerimaan pakej di alamat anda semasa penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Mindiptana dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan maklumat hubungan anda secepat mungkin dalam borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan ketika menghantar dan membayar barang pada hari berikutnya setelah penerimaan. Kos penghantaran bergantung pada jarak ke bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada wakil syarikat berapa kos untuk dihantar ke bandar Mindiptana.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.