Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Merauke

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Pesan Flekosteel di Merauke Gel

Untuk membeli gel sakit belakang dan sendi Flekosteel di Merauke, anda mesti memesannya di laman web rasmi dengan harga terbaik 500000 ₨. Dalam aplikasi, anda perlu menulis di ruangan borang pesanan - nama dan nombor telefon. Pengurus akan menghubungi anda dan memberikan jawapan kepada semua soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh mengambil bungkusan di pejabat pos atau membawanya ke rumah anda dengan kurir. Pembayaran selepas penghantaran dan pemeriksaan.

Diskaun 50% hari ini, pesan sekarang dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli di Merauke Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Merauke Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨, sila tinggalkan permintaan di laman web rasmi kami dengan maklumat hubungan anda. Pengurus kami akan menghubungi anda sebentar lagi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar bungkusan setelah menerimanya di tangan anda di pejabat pos atau setelah menerimanya di kurir.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Merauke dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon dalam borang pesanan seakurat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerima dan membayar dalam 2 hingga 14 hari. Kos penghantaran pakej bergantung pada bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada anggota kakitangan berapa banyak kos penghantaran ke bandar Merauke.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.