Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Masalembo

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Pesan Flekosteel di Masalembo Gel

Bagi mereka yang ingin membeli gel anti sakit Sakit Flekosteel di Masalembo untuk sakit belakang dan sendi, perlu memesannya dari laman web rasmi untuk promosi 500000 ₨. Dalam aplikasi, berikan nombor telefon dan nama anda. Pengurus akan menghubungi anda dan menjelaskan butiran pesanan dengan anda. Dia akan mengatur penghantaran ke alamat dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk pakej setelah penerimaan dan pemeriksaan.

Iklan terhad. Cepat buat pesanan dengan diskaun 50%.

Cara membeli di Masalembo Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Masalembo Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, tinggalkan permintaan dalam borang pesanan dengan maklumat hubungan anda, tunggu pengurus syarikat menelefon dan bersetuju dengan butirannya. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran hanya akan dibuat setelah penerimaan pakej di alamat anda semasa penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Masalembo dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan maklumat peribadi anda seakurat mungkin dalam borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda menerima pesanan dan hanya membayarnya setelah penerimaan. Kos penghantaran bungkusan melalui kurier ke alamat yang anda berikan mungkin berbeza mengikut bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus syarikat berapa kos penghantaran ke kota Masalembo.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.