Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Luvuk

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Pesan Flekosteel di Luvuk Gel

Sekiranya anda ingin membeli gel anti sakit Sakit Flekosteel di Luvuk untuk sendi dan punggung, anda mesti memesannya di laman web rasmi dengan potongan harga sebanyak 50% 500000 ₨. Dalam aplikasi tersebut, tinggalkan permintaan di laman web kami, berikan nombor telefon dan nama anda - pengurus akan menghubungi anda, memberikan jawapan untuk semua pertanyaan anda dan menjelaskan semua perincian pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh menerima penghantaran dari kurir atau mengambilnya di pejabat pos dan memeriksanya.

Promosi! Beli diskaun 50%.

Cara membeli di Luvuk Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Luvuk Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel Gel dengan harga dikurangkan 500000 ₨, sila masukkan maklumat anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Pengurus kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh menerima dan membayar barang di pejabat pos atau kurir, yang akan menghantar bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Luvuk dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda menerima pesanan dan hanya membayarnya setelah penerimaan. Kos penghantaran kurier mungkin berbeza-beza bergantung pada jarak dari kota. Semasa membuat pesanan dari penasihat, ketahui berapa banyak kos penghantaran ke bandar Luvuk.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.