Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Lipas

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Lipas

Untuk membeli gel sakit belakang Flekosteel di Lipas, anda mesti memesannya dengan harga terbaik 500000 ₨ dari laman web rasmi. Dalam aplikasi, masukkan maklumat anda dalam borang pesanan, masukkan nombor dan nama telefon anda. Pengurus akan menghubungi anda untuk menjelaskan pesanan, mengatur penghantaran ke alamat dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran bungkusan secara tunai semasa penghantaran ke kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Dapatkan diskaun sebanyak -50%. Syarat promosi adalah terhad.

Cara membeli di Lipas Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Lipas Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨, sila tinggalkan permintaan menggunakan borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Dalam masa 15 minit pengurus akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Setelah menerima bungkusan, anda boleh membayarnya setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Lipas dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi borang seakurat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerimanya melalui kurir melalui surat di rumah anda (pembayaran setelah menerima bungkusan). Harga untuk penghantaran melalui pos ke alamat yang ditentukan mungkin berbeza di bandar yang berbeza. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos untuk dihantar ke Lipas.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.