Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Karubaga

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Karubaga Gel

Sekiranya anda perlu membeli gel anti sakit belakang Flekosteel di Karubaga, anda harus memesannya dari laman web rasmi dengan harga sebenar 500000 ₨. Dalam aplikasi, masukkan nombor telefon dan nama anda menggunakan borang pesanan. Pengurus memanggil anda untuk menjawab semua soalan menarik anda, membuat pesanan dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk penghantaran setelah menerima bungkusan dari kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Promosi! Pesan hari ini dan dapatkan diskaun 50%.

Cara membeli di Karubaga Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Karubaga Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel pada harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, isi borang pesanan ringkas di laman web dengan maklumat hubungan anda. Pakar pusat panggilan akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan anda. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Bayar pesanan hanya setelah menerima bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Karubaga dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin dalam borang pesanan di laman web supaya kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantarnya, dan membayar bungkusan pada hari berikutnya setelah penerimaan melalui pos atau kurir. Kos penghantaran pakej berbeza dengan bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada anggota kakitangan syarikat berapa kos untuk dihantar ke bandar Karubaga.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.