Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Inanvatan

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Flekosteel di Inanvatan Gel

Sekiranya anda ingin membeli gel anti sakit belakang Flekosteel di Inanvatan, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan diskaun yang sah sebanyak -50% 500000 ₨. Dalam aplikasi tersebut, anda perlu memasukkan nombor telefon dan nama anda dalam borang pesanan - pengurus akan menghubungi anda dan memberi nasihat serta menjelaskan semua maklumat pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran bungkusan secara tunai semasa penghantaran ke kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Cepat buat pesanan dengan diskaun 50%. Tempoh kempen adalah terhad.

Cara membeli di Inanvatan Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Inanvatan Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima gel Flekosteel dengan harga berkurang 500000 ₨, tinggalkan permintaan di laman web dengan maklumat hubungan anda. Pengurus kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Bayar pesanan hanya setelah menerima bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Inanvatan dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon dalam borang pesanan seakurat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerima bungkusan dan membayarnya. Harga untuk menghantar bungkusan bergantung pada bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Inanvatan.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.