Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel dalam Ek-Year

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Gel Eklek Dalam Flekosteel Dalam

Untuk membeli Flekosteel dalam Ek-Year untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨. Dalam aplikasi, masukkan nombor telefon dan nama anda dalam bidang pesanan dan klik pesanan. Pengurus akan menghubungi anda, memberikan jawapan untuk semua soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk pakej setelah penerimaan dan pemeriksaan.

Hanya hari ini DISKAUN 50%, pesan dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli dalam Ek-Year Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Gel Eklek Flekosteel Dalam?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan 500000 ₨, pesan segera dengan harga yang lebih rendah dengan memberikan maklumat hubungan anda. Kami akan menjelaskan perincian pesanan melalui telefon. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Setelah menerima bungkusan, anda boleh membayar pesanan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Dalam Ek-Tahun dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak membuat kesalahan dengan penghantaran. Keesokan harinya anda akan menerima bungkusan dan membayarnya. Kos penghantaran yang tepat bergantung pada jarak ke bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Ek-Tahun.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.