Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Chepu

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Chepu

Untuk mendapatkan gel untuk sakit belakang dan sendi dari Flekosteel di Chepu, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨. Gunakan borang pesanan dalam aplikasi dan masukkan butiran pesanan. Pengurus memanggil anda untuk menjawab semua soalan menarik anda, membuat pesanan dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh menerima penghantaran dari kurir atau mengambilnya di pejabat pos dan memeriksanya.

Hanya sekarang anda boleh memesan dengan diskaun 50%.

Cara membeli di Chepu Flekosteel

Bagaimana saya memesan Flekosteel di Chepu Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨, pesan segera dengan harga yang lebih rendah menggunakan maklumat hubungan anda dan tunggu pengurus menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan melalui pos dibuat setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Chepu dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan nama dan nombor telefon seakurat mungkin dalam borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantarnya, dan bayar bungkusan pada hari berikutnya setelah penerimaan melalui pos atau kurier. Kos penghantaran pakej bergantung pada bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus berapa kos penghantaran ke bandar Chepu.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.