Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Bontang

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Bontang Gel

Untuk mendapatkan gel anti-sakit Flekosteel di Bontang untuk sakit belakang dan sendi, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan diskaun yang sah sebanyak -50% 500000 ₨. Dalam aplikasi tersebut, isi aplikasi di laman web, masukkan nombor telefon dan nama anda - pengurus akan menghubungi anda dan menjelaskan butiran pesanan dengan anda, mengatur pengiriman ke alamat dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh mengambil bungkusan di pejabat pos atau membawanya ke rumah anda dengan kurir. Pembayaran selepas penghantaran dan pemeriksaan.

Iklan terhad. Cepat buat pesanan dengan diskaun 50%.

Cara membeli di Bontang Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Bontang Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel Gel dengan harga dikurangkan 500000 ₨, sila isi borang pesanan dengan maklumat hubungan anda. Pengurus kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar bungkusan setelah menerimanya di tangan anda di pejabat pos atau setelah menerimanya di kurir.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Bontang dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin dalam borang pesanan di laman web supaya kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerima bungkusan dan membayarnya. Kos tepat untuk menghantar bungkusan dengan kurier mungkin berbeza-beza bergantung pada jarak dari kota. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada wakil berapa kos penghantaran ke Kota Bontang.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.